среда, 1 января 2020 г.

Гопніки


Гопніки


Гопніки, по крайній мірі в нашій державі, це потомки совку. Хитросракого совку, який вижив за рахунок сцикливої своєї природи, після лихоліть голодомору, сталінських та комуністичних чи радянських репресій. Потомки тих. хто доносив на сусіда, що той має лишнік кусок хліба. Потомки тих, хто чим себе прикончити, поїдав своїх дітей коли був голод. Потомки тої сциклоти, яка ховалася в лісах чи на згорищі, коли були війни.

Сьогодні гопнік, це жлобастий гопнік. Це той, хто не платить податки, любитель наіпати державу і всіх і вся. Це той, хто сцить опинитися у військоматі, коли держава потребує захисту. Це той, хто вимагає для себе жлоба окремих преференцій, як ото євроуклоністи.
Гопники, бидло


Гопнік завжди позує на фоні шашликів, впійманої риби, знайдених грибів, тощо. У маститого гопніка аватарки будуть прикрашені листячком, шариками чи іншим ідіотським орнаментом, бо безкоштовний фотоефект викликає у них неабиякий екстаз. 

Гопнік великий спеціаліст у сортах цибулі, часнику, крилишок, секонд-хенді та всіляких акціях та розпродажах.

Якщо у гопніка є мотоцикл, чи машина, то ці транспортні засоби будуть отпід@расені краще золотого куполу православної церкви. Бо це вони для транспортного засобу існують а не т/з для них. Жінки у гопніків не будуть ціловані, но "жигуль" повинен  бути наполірованим всіма видами гелів, воску  та іншої мазні.

Гопніки страшно завистливі, гонорові й злопам'ятні. Приказка - не дай бог з Івана пана - про них.

Гопнікі ходять до церкви, тому що сцикливі по натурі. А вдруг богонько  обідиться? Вони не стільки віруючі, скільки зі сцикоти, один чи два рази в рік ходять до церкви. І будуть доводити, що з богом вони розмовляють щоденно. І останній з ними теж. 

Гопнікі - тотальні неучі. Ті, що ( не «хто», а "що")  згадують буковки з шкільної програми, то пишуть в постах до 4 слів у реченні, і в цих 4 словах буде більше  помилок, чим слів. Але є освічені гопніки. Це окрема субкультура - інтелігентного бидла. Це більш усвідомлена жлобиста гнидота (медіабл@дота, скандалісти, шістки, доносчики, всіляка продажна агентура т.п.) Перші - існують лише на рівні тваринного інстинкту - пожрать-поср@ть-поржать-поіпать, другі - за рахунок паразитування. Тому нерідко гопота є і в парламенті, та ба навіть президентами стають, як бачимо... Бо мають сильну підтримку такої самої гопоти, як вони самі.  Родственность душ...

У гопніків розвинуті інстинкти. Легко знаходять гриби в лісі, розуміються в собаках, свинях та інших звірах, не заблукають на природі.

Гопніки в інтернеті найбільше будуть проглядати  сюжети на кшталт «У Іванівцях вбили «чупакабру»! Гопота на різного роду «треш», тобто жахливі і скандальні сюжети - просто  голод сущий. Не дивно, що на більшості телеканалів де кучкують бидло,  саме жахіття і демонструють. Найбільше переглядів у 2019 році  що в ТВ що в Мережі зібрали фото про трупи людей, звісно наклікали їх гопнікі! Бо ж не клікають вони про виставу в театрі у своєму місті. Взагалі.  Ані раз в житті!

Гопнікі, натомість красуються на пляжах морів у всіх своїх аккаунтах. Буде відображена вся хроніка їх  найбільшого життєвого досягнення – вони на пляжі, десь в Турції… При цьому, поїздка в Турції це тільки 50 % їх мети. Інші 50 % - скупити мотлох, одяг, на 5 років щоби… Щоби не «піднімати» наших підприємців… Те що, вони щодня піднімають підприємців які продають сигарети та пиво, ковбаси – ху*ня. Головне, щоби всі покупки за кордоном були найбільш гоноровими.

Гопніки, і це теж визначна ознака, вступають до браку в ранньому віці. Природою не дана їм мудрість духу, спрацьовує древній інстинкт, і інтимні стосунки  рахуються вселенським коханням.

Гопники дають вичепурні імена дочкам, синам, внукам та внучатам. Аксінья, Соломія, Аврора. На заздрість всім Клеопатрам, Ізольдам та Есмеральдам.  Гопнікі від цього просто  в тасках, і не слабо.


Гопнікі втім, досить добре розбираються в техніці та в грубих, фізично важких професіях. Без гопніків каналізаційні стоки, СТО, будівельна сфера не працювали б апріорі.

Гопніки просто тащаться від шансону. Похій, руський недоруський... Головне, щоби від голосного бринчання  пукани їх перде, і було радісно, як папуасам від біжутерії.

П.С.  В матеріалі не використано жодного наукового терміну, вкраплено багато суржику, щоби декласований соціальний елемент міг легко засвоїти його.

-----------
В мене є мануфактурка. Яка виробляє продукт, який мої клієнти назвали мольфар-продуктом 👀👻  Аніж буду попрошайкою на донати, то краще запропоную щось з того, що виготовляє ця мануфактурка. Бути крафтовим виробником продукції в нашій країні, це своєрідний патріотизм якщо не героїзм.  Якщо бажаєте підтримати мій блог, то не донатами прошу а ось цими натуральними, пробіотичними  чаями, які мають вже сотню позитивних відгукі!!! Мій "Янко-чай", який отримую на підставі багаторічних пошуків, вивчення теми та особистої фінансової агрегації в тему,  є  потужний носій вітамінів, мікро-макроелементів, гарний пробіотик після Ковіду, та потужний антисептик до Ковіду. Відгуки у Вайбер групі тут  чи прямо на сайті . Дякую за увагу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Гарний заробіток на квітах

  Гарний заробіток на квітах Це були 1997-1999 р.р. 90-ті роки – епоха дикого свавілля та первинного заробітку капіталу. Всі олігархи, я...